Slumpad post: Lägenheten lämnad
Translate! | Prenumerera! | Kontrollpanel | Logga in 
 

Pokemorgon

| 2017-08-05 kl 10:27 (2017-08-05, 10:27 GMT +2) | 0

Niantic gick ut med att Kangashkan och Unown skulle dyka upp i vissa europeiska städer under två veckor med start idag. Jag gick upp strax före 7 och satte mig med certifieringen. Efter en stund kollade jag PokeKartan. Såg först en unknown en bit bort. Funderade lite, kollade igen och då var det även en Kangashkan! Ropade på John. Barnen väcktes men de orkade inte haka på.

20 minuter senare hade alla fyra en Unown och en Kangashkan och vi kunde äta frukost. Då visar det sig att Lugia finns i närheten. I chatten bestämdes att vi skulle köra 9 så en stund efter frukost cyklade vi dit och det blev 18 stycken som körde.

Jag lyckades fånga den på första bollen! Men ingen annan i familjen så nu behöver John och Joel fånga den.

Rätt fin början på dagen med tre nya pokémons!Kommentera