Translate! | Prenumerera! | Kontrollpanel | Logga in 
 

Kämpar på

| 2017-08-03 kl 18:50 (2017-08-03, 18:50 GMT +2) | 0

Efter att jag gjorde planen och påbörjade webbkurserna (hade redan börjat titta på några sen tidigare) så råkade jag vakna rätt tidigt några dagar i rad och barnen sov länge så jag hann gå igenom rätt många.

Fick blodad tand och tänker nu att jag istället för att göra det på 8 veckor kanske faktiskt kan gå igenom det mesta före måndag. Troligen inte allt men det mesta. Vore sjukt skönt!

De båda kurserna delar rätt mycket material så oftast när en del är klar tickar det upp på båda!

Vissa delar är det quiz på och det är på engelska och rätt ofta sjukt svårt. Man kan dock gå igenom svaren och sen har man tre gånger på sig att göra testet så hittills har det räckt.

Ett gäng områden kan jag i princip sovande så de fick snurra på och jag pysslade med annat och sen fick jag ändå 100% på quiz. Några områden är superintressanta och jag har lärt mig en hel del. Ytterligare några är sömnmedel och jag kommer inte ha nytta av kunskapen.Kommentera