Slumpad post: En tur till Flaten
Translate! | Prenumerera! | Kontrollpanel | Logga in 
 

Dessa legendariska

| 2017-08-03 kl 21:33 (2017-08-03, 21:33 GMT +2) | 0

Efter att ha haft lite låg motivation några dagar har vi tagit nya tag. Moltres finns till och med måndag och Lugia vet vi inte. Igår körde vi en eller två raider mot Motres och idag har vi kört två och en mot Lugia. Ingen av oss har fångat något. Sjukt irriterande.

Däremot är det helt otroligt roligt med en chattgrupp för folk i dessa trakter som vill fånga. Så när någon dyker upp chattas det och bestäms tider för när vi ska ses och sen dyker det upp ett gäng. Rätt ofta samma personer. I blandade åldrar.

Ikväll började det regna så vi var 5 i en bil och typ 6 under ett tak som satt och klickade på våra telefoner när två hundägare gick förbi och garvade lite. Älskart!

Men på allvar så vill jag fånga fåglarna imorgon så vi slipper pressa i helgen…Kommentera