Slumpad post: Attack
Translate! | Prenumerera! | Kontrollpanel | Logga in 
 

Inte enligt plan

| 2017-07-31 kl 21:08 (2017-07-31, 21:08 GMT +2) | 0

Idag var planen:

Hoppa en timme på Bounce -> byta saker på XXL och sen handla allt inför höstterminen -> äta lunch och handla skrivbord och en hel del annat på IKEA -> fixa en ny köksduk -> fixa Simons klockarmband -> kanske fixa lite fler saker.

Allt detta lite för att det var städ men oxå för att vi behövde få en del saker gjorda.

Det höll till 10:05 då vi hoppat i typ 10 minuter. Joel gjorde ett tricks och sträckte nackmuskel. Gick inte att hoppa mer. Vi kollade med personalen och fick tre gratiskort! Fantastiskt snällt måste jag säga.

Så vi fixade bytet på XXL och gummistövlar till Simon. Köpte ormsalva och alvedon som Joel fick ta del av.  Sen till IKEA för lunch, skrivbord och några saker till. Hem så att Joel fick vila sin nacke.Kommentera