Slumpad post: Flaten igen
Translate! | Prenumerera! | Kontrollpanel | Logga in 
 

En pokédag

| 2017-07-27 kl 22:47 (2017-07-27, 22:47 GMT +2) | 0

Vi inledde iofs med att åka till Byggmax och Bauhaus på förmiddagen (jag och John, barnen stannade hemma och spelade), men sen var det rätt mycket pokémon för oss.

Efter lunch såg jag i chatten att det fanns en Articuno i Skarpnäck som flera tänkte ta. Simon fick en del myggbett igår kväll när vi försökte ta Lugia så han fick åka på pakethållaren.

Väl framme blev vi typ 13 stycken (kände igen några från tidigare fajter i veckan). Slog ner den tämligen snabbt och sen lyckades John fånga den, och kanske även Joel. Det fanns dock en ny raid med Articuno typ 200 meter bort så hela gänget stack dit och där fanns några till så den andra gången slog vi ner den riktigt snabbt. Tyvärr lyckades inte Simon fånga den och bröt ihop lite.

Så vi åkte hem. De gjorde annat, jag minns inte riktigt vad jag gjorde. Jag och barnen tog en sväng till Möjligheternas hus och spanade lite. Hittade inte så mycket. Men så pratade vi om middag och då såg jag på chatten att det fanns en bakom Hemköp. Fick mer eller mindre tvinga iväg familjen (inklusive Simon som inte kunde ha skor pga myggbett). Väl i bilen var alla dock taggade och när vi kom fram var det flera där från olika fajter de senaste dagarna. Festligt!

Vi slog den, och sen lyckades Simon fånga på första bollen. Stor lycka! Ingen av oss andra har lyckats fånga mer än en men vi har fått mycket XP och lyckats komma upp i levels.

Jag och Simon fixade sen middag och när barnen ville spela så tog jag och John en pokénad (jag med tre telefoner). Sen till kvällsfikat körde vi lite transfer och evolve för att rensa inför att eventet tar slut inatt. Alla somnar ganska nöjda!Kommentera