Slumpad post: Samtalspott
Translate! | Prenumerera! | Kontrollpanel | Logga in 
 

Inga barn. Eller?

| 2017-07-26 kl 22:12 (2017-07-26, 22:12 GMT +2) | 0

Jag hänger numera i en chattgrupp för de som spelar Pokémon Go och när jag såg att Lugia dök upp vid Brotorpsgymet ikväll frågade jag om någon ville haka på. Det var några som ville så vi bestämde tid och sen tog vi oss tid. Det slutade med att vi var 13 konton på plats och 11 personer. Vi drog igång fajten och tyvärr åkte några ur och kunde inte komma tillbaka in igen. Så det slutade med att vi var väääldigt nära men klarade det inte.

När barnen borstade tänderna så pratade jag och John om det.

– Tänkte du på att det bara var vuxna, frågar John.
– Jepp, det gjorde jag, svarade jag.
– Det var det inte alls ropar Simon från badrummet.

Nä, Joel och Simon var ju såklart där…Kommentera