Slumpad post: Molntröja till John
Translate! | Prenumerera! | Kontrollpanel | Logga in 
 

Halloumiburgare

| 2017-07-12 kl 23:17 (2017-07-12, 23:17 GMT +1) | 0

Igår när jag hämtade familjen valde vi att käka middag på Max som ligger nästan på Bromma flygplats. Hatar att klicka beställningar när vi är många så vi beställde i kassan. Barnen kör naturella burgare, en tog läsk och en vatten, John ville ha en baconmeal och sen frågade personen i kassan om det var något mer. Det är alltid ganska virrigt i såna där beställningssituationer så det blir lite fram och tillbaka.

– Öh, ja jag ska ha något oxå sa jag och skulle ta en halloumiburgare som jag alltid gör då jag äter vegetariskt ute
– Ah, du vill säkert ha en halloumiburgare, det ser jag säger personen i kassan
– Öh, öh jaaa, det har du alldeles rätt i säger jag lite överraskad, men inget meal bara burgaren

Lite halvförvånad över hur han kunde se det, eller gissa det. Hm…Kommentera