Slumpad post: Lokalansvarig
Translate! | Prenumerera! | Kontrollpanel | Logga in 
 

Ryggen och nacken

| 2017-06-30 kl 20:05 (2017-06-30, 20:05 GMT +2) | 0

Det kommer tillbaka, det blir totalt sett bättre och bättre, eller kanske så att sämstanivån blir bättre och bättre.

I slutet på april testade jag en ny naprapat på Napralogica. David, som förvisso snart skulle sluta men som var ensam en viss teknik (minns inte vilken just nu) och fokuserade under två besök på nacken. Blev klart bättre!

Sen har det rullat på. Jag har försökt göra lite övningar nu och då men det känns inte helt bra. Så åkte vi på scoutläger och där påpekade Sanna att jag var sned. Kände det ju egentligen själv men orkade inte ta tag i det. Så jag surfade in där och då och bokade en tid. Det var idag!

Så jag inledde dagen hos Jonas. Hade några rörelser före besöket som är lite tuffa (känner mig som gammal tant vill jag lova) och som nu funkar. När han fixat lite med kroppen och det kändes bättre fick jag testa en övning för framsida lår. Gick inte (muskeln krampade). Då minns jag hur John klarade av den galant hemma, men inte jag.

Jonas letade vidare och en stund senare gick det utmärkt. Samma med bäckenlyften som jag har fått som övning tidigare. Funkar dåligt. Nu funkar den.

Så nu blir det övningar framöver så att jag orkar med resten av mitt liv! Känns väldigt skönt att åtminstone ha hittat någon som hjälper min kropp att hitta tillbaka till sitt rätt jag.2 kommentarer to “Ryggen och nacken”

  1. Sandra skriver:

    Vad beror det på att din kropp strular?

    • Sue skriver:

      Vet egentligen inte. Naprapaten fastnar ofta vid några ärr på ena knät (typ 3-4 olika cykelvurpor). Jag gissar att det sen är dåligt tränade muskler som gör att fel muskler får jobba hårdare etc. Med stillasittande jobb och enformiga rörelser blir det väl inte bättre. Men jämför jag med för något år sen är det ju galet mycket bättre!

Kommentera