Slumpad post: Lite tårar
Translate! | Prenumerera! | Kontrollpanel | Logga in 
 

En tur till Göteborg

| 2017-06-26 kl 20:50 (2017-06-26, 20:50 GMT +2) | 0

Idag lämnade jag hemmet runt 5 för att ta första tåget till Göteborg (05.51). Gillar att åka tåg själv. Kunna sitta i lugn och ro och kunna få saker och ting gjorda.

Väl framme vid 9 knallade jag till kontoret och sen snackade vi och jobbade och fick saker gjorda (minus lunch) till kvart i 5 då jag messade med Lina och mötte upp vid centralen. Jag tog dock en lite omväg för att få tag i en pokémon jag inte hade och som var raid-boss.

Fantastiskt härligt att få babbla en timme med Lina. Tänk att det i höst är 22 år sen vi träffades på Skinnskattebergs folkhögskola (som jag och Simon passerade på väg till Kopparbo).

Nu sitter jag på tåget på väg hem och har fått en hel hög saker gjorda.Kommentera