Slumpad post: Sämre IKEA-besök
Translate! | Prenumerera! | Kontrollpanel | Logga in 
 

Konferens på Ljunglöfska slottet

| 2017-06-23 kl 15:48 (2017-06-23, 15:48 GMT +2) | 0

Är gruppchef sen ett drygt år tillbaka och i år kände vi tre som är det att vi behövde åka iväg med vd:n och snacka ihop oss lite. Vi växer så det knakar nämligen. Vi träffades runt 9 på Ljunglöfska slottet och babblade sen i ett konferensrum till 19.00 för att sen fortsätta att babbla vid middagen och sen i soffgrupp utanför rummen till efter 2 på natten.

Sjukt fint ställe! God mat och skönt att inte dricka alkohol faktiskt. Inte behöva fundera utan veta att jag inte dricker i år. Det där med fika är lite lurigare. Den här gången valde jag att äta de saker som var mer yogurtliknande men inte det som tydligt var bakat.

Vi fick pratat igenom otroligt mycket olika saker och är nu hyfsat laddade inför hösten – ska bara få ordning på några saker först.Kommentera