Slumpad post: Digital systemkamera!
Translate! | Prenumerera! | Kontrollpanel | Logga in 
 

För långt

| 2017-05-10 kl 17:55 (2017-05-10, 17:55 GMT +1) | 0

Efter att ha åkt fel med tunnelbanan så har jag numera som regel att aldrig ta fel linje utan vänta på Skarpnäck. Ibland, om det är fint väder, kan jag göra ett undantag och åka mot Farsta. Men då står jag upp och tittar ut genom ”fel” dörr för när vi kommer till Skärmarbrink där jag ska gå av blir det vips ”rätt” dörr.

Nåja, idag pratade jag telefon när jag kom ner vid Hötorget. Tåget som kom in gick till Farsta så det tog jag inte. Pratade vidare, klev på, pratade vidare och när jag la på satte jag mig och kollade lite saker på telefonen.

Skulle hämta Simon klockan 16 och han har ju örnkoll på klockan så efter ett tag kollade jag på klockan, 10 minuter kvar. Sneglade ut för det såg ut som Kärrtorp och då skulle det bli klockrent.

Öh… det där är INTE Kärrtorp och inte någon station jag känner igen och så ser jag dörrarna stängas och vi lämnar Stureby. Suck. Vid nästa station Bandhagen hade jag dock flyt och kunde springa rakt över och precis hinna med tåget in mot stan (6 stationer…). Vid Skanstull hade jag sen exakt samma flyt och kunde då gå rakt över och gå på Skarpnäckståget.

Kom till skolan 16:15, så inte så illa ändå. Hade givetvis ringt och förvarnat.2 kommentarer to “För långt”

  1. Sandra skriver:

    Stockholmare 🤣🤣🤣🤣

Kommentera