Slumpad post: Klättra ner
Translate! | Prenumerera! | Kontrollpanel | Logga in 
 

Förvirrad?

| 2017-04-21 kl 21:55 (2017-04-21, 21:55 GMT +2) | 0

Ikväll så var barnen ganska trötta så jag erbjöd mig att skjutsa Aron hem och Simon hakade på. Jag satte på skor, tog nycklar, fixade kassar (behövde komplettera lite inför kalaset imorgon) och frågade om barnen hade med allt.

Kom halvvägs till garaget då jag kände att skorna kändes olika. Tittar ner, garvar. Jag har tagit olika skor.

Funderade på om jag skulle gå hem och byta men orkade inte. Bjöd på det.

Vet faktiskt inte om någon såg det men när vi pratade om det hemma sen så kom vi fram till att om någon såg det och skrattade, så har jag hjälpt dem till ett längre liv. Ett gott skratt förlänger livet heter det ju!2 kommentarer to “Förvirrad?”

  1. Sandra skriver:

    Hahahahaha älskar att du bjöd på det. Håller med kan man få någon annanatt skratta är det värt allt 🙂

Kommentera