Slumpad post: Morgonunderhållning
Translate! | Prenumerera! | Kontrollpanel | Logga in 
 

En älg!

| 2017-04-01 kl 18:46 (2017-04-01, 18:46 GMT +2) | 0

Det var ju den där planen. Idag tog jag mig i kragen (äntligen helt frisk) och stack ut på första rundan i trainalongen. Frågade om Joel ville med och det ville han. Superkul att ha sällskap!

Halvvägs ut på rundan föreslog jag för Joel att vi skulle ta en bild på oss och sen när vi kom hem så skulle vi vara uppspelta och säga att vi sett en älg och ta fram bilden. Vi kom hem och glömde bort det hela. Tills vid middagsbordet då jag kom på det och upphetsat säger att ”Ja just det, vi glömde ju berätta att vi såg en älg när vi var ute och sprang”. Joel hakar på. Jag tar fram telefonen och bilden på oss. ”Kolla här!”.

– April, april!

Det var fler än noll som gick på det kan jag säga. Moahaha!2 kommentarer to “En älg!”

  1. Sandra skriver:

    Älgko med kalv 😉

Kommentera