Translate! | Prenumerera! | Kontrollpanel | Logga in 
 

Tajt 

| 2017-03-26 kl 22:21 (2017-03-26, 22:21 GMT +2) | 1

Bussen avgick lite senare än tänkt och vi var snabba att roffa åt oss platser längst fram på övre däck i dubbeldäckaren. Snacka om läskigt med tunnlar och skyltar. Kändes varje gång som att vi var för höga.

Väl framme på Landvetter hade vi knappt 20 minuter på oss. Checkade in i automat, gick på toa och sen var det dags för säkerhetskontrollen. Där blev vi av med tandkräm och en burk sheasmör. Vi fick dock ha kvar nätverkstången mot löfte om att checka in den nästa gång. 

Nästan sist på planet med fria platser kändes sådär men vi hittade två intill varandra och tredje personen erbjöd sig att byta till en annan rad, och likadant med raden mittemot. Det bjöds på vaniljbullar som dels innehöll kardemumma och dels så äter jag ju inte köpt fika, John äter inte socker (så ofta iaf) och Simon totaldissade men Joel klämde i sig två. 

Vi landade strax efter 9 och tog taxi hem och fick mikra lite fruset bröd till kvällsmat (middag?) och sen var det dags för sänggång för barnen. Tog väl ett par minuter så sov de djupt. Blir kul att väcka dem imorgon.

Kan dock inte låta bli att tänka på alla de tusentals familjer som är på flykt i världen och hur deras vardag ser ut…Kommentera