Slumpad post: Köra elbil
Translate! | Prenumerera! | Kontrollpanel | Logga in 
 

Lite blandat

| 2017-02-19 kl 21:00 (2017-02-19, 21:00 GMT +1) | 0

Idag drog vi till Farsta över lunchen. Handlade lite nya skor till barnen och passade på att äta lunch där. Fångade en och annan pokémon oxå.

Efter att ha pausat hemma en stund stack vi ut igen, mest med fokus på Kulturhuset där biblioteket ligger för Simon hade reserverat fyra böcker som nu kommit. I eftermiddag och ikväll har han nästan läst ut första.

Efter den turen blev det spelfritt. Barnen hittar verkligen inte på något annat så vi tröttnade. Pokénader är ok men inte så mycket spelande hemma.

Sen har vi börjat förbereda inför resan till Hassela oxå. Provat pjäxor, skidglasögon och tagit ner väskor från vinden.

Barnen behöver pyjamasbyxor och Simon behöver byxor då det svart/röda tyget inte alls höll måttet utan det svarta tappar allt ludd… (har reklamerat men ändå) så jag började fixa med det. Eftersom det var spelfritt pärlade Joel och Simon testade Tantrix efter förslag från mig. Det var enklare när hobbyrummet var större (och arbetsbänken inte så belamrad) men det gick rätt ok. Sen ville Simon hjälpa till och finns det hjärterum… Ska skära ut lite pyjamasbyxor innan jag lägger mig och se om jag orkar sy imorgon kväll.Kommentera