Slumpad post: 070
Translate! | Prenumerera! | Kontrollpanel | Logga in 
 

Första vardagen

| 2017-01-10 kl 21:37 (2017-01-10, 21:37 GMT +1) |

John lämnade och jag brummade till Södertälje med bilen där vi var tre kollegor som hjälptes åt med en kundworkshop (en annan kollega var den som höll mest i det så jag var bara medhjälpare). Rolig och lärorik dag och sen brummade jag hem.

Där hade John och Joel påbörjat montering av skrivbord och Joel var inte det minsta sugen på att åka på kårafton med scouterna. Inte alls. Jag tycker egentligen att man ska åka på såna saker där kåren fixat och donat men hade egentligen inte så mycket ork så jag la ner och gjorde ingenting mer än att lyssna när de fortsatte montera skrivbord och satt bredvid Simon som plockade upp ett spel vi inte spelat (än). Får se om vi orkar spela imorgon.Kommentera