Slumpad post: Train Along Sommar 2012
Translate! | Prenumerera! | Kontrollpanel | Logga in 
 

Sahlin, Pär: Agaton och kärlekskriget

| 2016-12-29 kl 16:08 (2016-12-29, 16:08 GMT +2) | 0

Den här delade Simon upp på två kvällar och ger den 9/10.

Gillade den här bäst av de tre tror jag. Kanske för att man lyfte på viktiga frågan att allt kanske inte behöver vara som det varit tidigare. Särskilt när det är enda anledningen, att det alltid varit så.

Här ser vi exempel på att det går att bryta såna mönster!

Garvade lite när Rand-Ulf nämnde en företrädare på posten, Grand-Alf.

Skulle gärna se den här världen utökas med fler och längre böcker. Tror det vore rätt häftigt för de som börjar läsa att veta att det finns svårare läsutmaningar om samma värld. Sen vill jag såklart veta mer om hur allt detta började!En kommentar to “Sahlin, Pär: Agaton och kärlekskriget”

  1. Pär Sahlin skriver:

    Kul att denna bok för högsta betyg av Simon. Jag gillar denna Romeo och Julia-historia väldigt mycket. Och ja, jag kan verkligen tänka mig att bygga ut berättelsen ännu mer med lite mer matigare böcker. Kalles karta i början ger ju en hint om att det finns ganska mycket mer för Agaton att utforska!
    Hälsa sonen och tacka för betyget!

Kommentera