Slumpad post: Färgglad skugga
Translate! | Prenumerera! | Kontrollpanel | Logga in 
 

Sahlin, Pär: Agaton och den eviga vintern

| 2016-12-26 kl 19:04 (2016-12-26, 19:04 GMT +2) | 0

Simon ville såklart läsa andra boken om Agaton igår kväll. Den här fick 8,5/10 av honom, och givetvis läste han ut den direkt på kvällen när han började läsa. Att den fick lite högre betyg förklarade han med att han nu kände till Agaton lite mer och då blir det roligare. Kan hålla med!

Själv tyckte jag återigen att det är ovant med så korta meningar. Men jag kan verkligen tänka mig att det underlättar enormt för nybörjarläsare. Spännande och har ett driv trots att man inte orkar med svåra texter. Viktigt att det finns sånt då varje bok man tragglar sig igenom ger så mycket.

Mer läsning åt folket!2 kommentarer to “Sahlin, Pär: Agaton och den eviga vintern”

  1. Pär Sahlin skriver:

    Ja, mer läsning åt folket. Och tack för recension. Ja, det där med korta meningar är förstås ovant för oss som klarar mer avancerade texter. Men för elever som har lite tungt med läsningen leder långa meningar till att de till slut inte hänger med i handlingen, och då blir läsningen jobbig. Och glöm nu inte att läsa Leo-böckerna. Tror att S kan gilla dem:-)

    • Sue skriver:

      Ah, måste absolut se till att få tag i böckerna om Leo! Simon hälsar. Hans kompis som var här tittade med stora ögon när jag hälsade från författaren 🙂

Kommentera