Slumpad post: SDFG? HJKL!
Translate! | Prenumerera! | Kontrollpanel | Logga in 
 

Julpyssel

| 2016-12-12 kl 13:32 (2016-12-12, 13:32 GMT +1) | 0

Jag gillar ju att pyssla. Igår plockade jag ihop pyssel för att gå och pyssla i lokalen med barnen (och ett gäng andra). Det ställdes dock in pga sjukdom så istället började jag pyssla vid köksbordet. Fläta hjärtan – hur svårt kan det vara. ”Råkade” ha grejer hemma, och även några böcker som berörde ämnet.

Flätade först ett hjärta med fem flikar och insåg att det faktiskt var rätt pilligt. Så kom barnen och de körde med tre flikar och det var tillräckligt svårt för dem. De gav upp, jag hittade en rolig med notpapper och not. Hade grejer till den, ritade av och klippte ut (inte helt enkelt). Funderade och klurade ganska mycket på vilket papper som skulle ha vilken form men beslöt mig för att testa. Det gick asdåligt. Slutade med att jag tog isär det, la det i boken och tänkte att jag fortsätter en annan dag. Får se när det blir. Men det var juligt, fint ute, mysigt med ljus inne och gott med lussekatt.2 kommentarer to “Julpyssel”

  1. Sandra skriver:

    Gud sånt får jag anfall på…försöker inte ens😂😂

Kommentera