Slumpad post: Bättre disciplin
Translate! | Prenumerera! | Kontrollpanel | Logga in 
 

Julfest

| 2016-12-10 kl 18:52 (2016-12-10, 18:52 GMT +1) |

Min fjärde julfest på Riada. Det är rätt galet vad fort tiden går måste jag säga. Förra året var första gången vi hade ett Göteborgskontor och då kom de upp och var med. I år har de växt och det var enklast att de hade sitt själva. Trots det var vi 20 personer!

Efter lite mingel och presentationer så drog vi till Fotografiska där vi fick kolla på utställningarna en timme innan det var dags att slå oss till bords.

Häftigt alternativt julbord. Jag som gillar grönt gillade det verkligen. Åt några få saker som gjorde att det inte blev helvegetariskt men iaf. Trevliga kollegor och kul att hinna snacka lite med dem man inte träffar så ofta.

Framåt halv 11 stack jag hemåt då det var dags att ta sig vidare till Berns. Det var skönt att komma hem och sova!

camera-uploads309

2013, 2014, 2015


Kommentera