Slumpad post: Sämre IKEA-besök
Translate! | Prenumerera! | Kontrollpanel | Logga in 
 

Gåva 5: Oxfam

| 2016-12-05 kl 07:00 (2016-12-05, 7:00 GMT +2) |

Har funnits länge i världen men 2,5 år i Sverige. Minns inte hur det blev att vi skänker men vi är månadsgivare.

Verksamhet
Oxfam är en global hjälporganisation som arbetar med människor mot fattigdom i över 90 länder. Vår vision är en värld utan fattigdom, där alla kan äta sig mätta och har makt att påverka sin egen framtid. För att nå dit arbetar vi på flera nivåer, genom vad vi kallar Oxfam-metoden. Genom livräddande katastrofinsatser, långsiktiga utvecklingsprojekt och politisk påverkan lindrar vi de akuta symptomen, samtidigt som vi motverkar de grundläggande problemen. Tillsammans med lokala partnerorganisationer, och sida vid sida med människor, förändrar vi de förhållanden som orsakar fattigdom både på lång sikt och direkt här och nu.

Hur skänker jag

Övrigt
Hemsida: www.oxfam.se

Alla inlägg; Världsnaturfonden, Plan Sverige, SOS Barnbyar, Barndiabetesfonden, Oxfam


Kommentera