Slumpad post: Inte välkommen
Translate! | Prenumerera! | Kontrollpanel | Logga in 
 

Lekland norr om stan

| 2016-11-02 kl 20:28 (2016-11-02, 20:28 GMT +2) | 0

Synthen John fick på sin födelsedag hade några mindre fel så vi skulle skicka tillbaka den. Orkade inte paketera den så jag kollade var de hade sin butik. Täby visade det sig. Googlade på lekland i Täby och hittade Leos lekland. Så idag efter frukost, morgontv och lite lek så packade vi in oss och drog till Täby. Synkade med lite halvt snömoddskaos men det gick över förväntan faktiskt.

Gick som en dans att lämna synthen och typ halv 11 checkade vi in på leklandet. En succé. Stort, rent och massa grejer som barnen älskade. Själv satt jag i fiket och fick massa saker gjorda. Både jobbmässigt och privat. Helt perfekt. Lekland for the world!

När vi käkade lunch föreslog jag att vi kanske skulle dra efter två någon gång så vi slapp trafiken på hemvägen. Nu blev det inte riktigt så eftersom barnen hittade lite nya vänner och lekte och lekte och lekte och lekte. Först efter halv 6 packade vi ihop oss och köpte en presenning på K-rauta som låg på andra sidan vägen, burgare på Max blev middag och väl hemma parkerade sig två trötta barn i soffan.

camera-uploads295Kommentera