Slumpad post: Det där samtalet
Translate! | Prenumerera! | Kontrollpanel | Logga in 
 

Pokémonjakt i Gamla stan

| 2016-10-31 kl 21:46 (2016-10-31, 21:46 GMT +2) | 0

Idag strax efter nio drog jag och barnen med tunnelbanan in till Gamla stan. Vi har hört att det är där man ska hänga för att fånga många pokémons.

Det var rätt.

Vi levlade alla upp minst en nivå och fångade ett gäng nya pokémons, och en del som vi redan hade. Vi tog en varmkorv i stan, sen en i Skarpnäck och så köpte vi fika på coop. Innan vi drog hem gick vi dock till Riddarholmen där Simon spanat in ett rött gym med en ledig plats. Den var såklart inte ledig när vi kom dit så vi fajtades. Joel och Simon är rött team och jag gult (har dock bett om att få byta) så vi fajtades. Jag rockade fett (Joels egna ord) och lyckades vinna flera fajter. Till och med så att jag tog över gymet. Då bröt Simon ihop för att jag hann ta det före honom som aldrig lagt in en figur på gym. Det var då beslutet om att åka hem togs. Bättre att fika hemma lixom. Jag berättade att jag aldrig vunnit någon fajt med pokémons tidigare… Håhåjaja.

Det var en härlig utflykt iaf!

camera-uploads291Kommentera