Slumpad post: Vattenläcka
Translate! | Prenumerera! | Kontrollpanel | Logga in 
 

Alcazar på Hamburgerbörs

| 2016-10-15 kl 23:52 (2016-10-15, 23:52 GMT +1) | 0

Vi gillade ju showen på Hamburger Börs i vintras så i våras bokade vi Alacazars show och ikväll var det dags. Hade egentligen inte så mycket energi men när vi väl kom iväg var det såklart inga problem. Den här gången hade vi inte lika bra bord utan satt på övervåningen men showen var otroligt energisk och underhållande.

Älskar ju disco och ljusshower så det var både ögon- och örongodis.

Nu när vi hade lite helikopterperspektiv var det kul att bara titta på folk i publiken oxå.

Gillade verkligen numret där killarna hade högklackat och hade kanske önskat att när killarna hade träningsshorts så hade tjejerna oxå kunnat ha det, för att vara lika. Killarna hade iaf precis som tjejerna självlysande (typ) nagellack.

camera-uploads286Kommentera