Slumpad post: Dagisplats
Translate! | Prenumerera! | Kontrollpanel | Logga in 
 

Cirkelträning

| 2016-06-11 kl 13:35 (2016-06-11, 13:35 GMT +1) | 0

Jag har lite svårt för cirkelträning. Det är det där med att det är flera varv, så första varvet tänker jag på att jag kommer göra det här igen och då kommer det att vara ännu jobbigare för jag kommer vara ännu tröttare. Inte så motiverande.

Idag testade jag moveoos cirkelträning (lite för att de inte kör onsdagspass på sommaren).

10 lite udda och roliga övningar och varvet var tufft. Lite vila och så fasade jag för att göra samma igen (trots att det var roligt) men då visade det sig att det var nya övningar. Samma station och pryl men en ny övning. Underbart!

Var helt slut när jag drog därifrån och nu är jag sjukt nöjd med att jag tog mig iväg.

Vill ni se en av övningarna så kan man kolla instagram.Kommentera