Slumpad post: Utan sängskydd
Translate! | Prenumerera! | Kontrollpanel | Logga in 
 

Ny cykel

| 2016-05-29 kl 19:47 (2016-05-29, 19:47 GMT +2) | 0

John har under en ganska lång period hållit ögonen öppna för en 24-tummare till Joel. Inte akut på något sätt men bra att ha koll. Vid halv 5 i eftermiddags så visade han en för mig och Joel. Joel gillade så jag ringde direkt. Den fanns kvar i Mälarhöjden så vi drog dit. Joel fick provcykla den och vi snackade lite om dämpningen fram som var lite skum men så hittade vi vad det berodde på och slog till.

Joel extremt nöjd med att nu ha 7 växlar. Simon ville genast byta bort sin mot Joels gamla (trots att den inte har växlar) och efter lite provcykling konstaterade han att den här är snabbare. Nu får cykelmekaren John utreda hur han sätter växlar på den.

Camera Uploads213Kommentera