Slumpad post: Höst på instagram
Translate! | Prenumerera! | Kontrollpanel | Logga in 
 

Strandberg, Mats: Monstret i natten

| 2016-04-25 kl 20:53 (2016-04-25, 20:53 GMT +1) | 0

monstret-i-nattenSjukt spännande så det fanns ju bara ett val. Att läsa ut den direkt igår kväll när vi började på den.

Älskar hur den har så många djup. Den väcker många tanker och det var flera gånger som jag stannade upp i läsningen och frågade vad det tänkte om det vi just läst. Vet att de egentligen inte vill pausa läsningen men jag var tvungen. Utanförskap. Sånt gör alltid ont att läsa om. Särskilt när det inte bara är kompisar utan även familjen till viss del.

Bilderna är underbara. En blåton som gör att det blir lite overkligt. Gränslandet.

När jag ikväll frågade vad vi skulle läsa undrade de om vi kunde läsa Monstret på cirkus och jag sa att vi måste vänta till september på nästa bok så blev det rätt höga klagomål. Nackdelen med att läsa nya böcker!

Boktokigt skriver väldigt bra om boken.

Adlibris, Bokus, Rabén&Sjögren,


Kommentera