Slumpad post: Mot Järbo
Translate! | Prenumerera! | Kontrollpanel | Logga in 
 

Janouch, Katerina : Hudhunger

| 2016-01-25 kl 07:58 (2016-01-25, 7:58 GMT +1) | 0

hudhungerEn erotisk roman, den första i en trilogi.

Det är något i den som gör att jag inte fastnar direkt. Dock läser jag ut den på några dagar bara så det är lite konstigt. Kanske är det att fokus inte är på att gilla huvudpersonen utan på tankar och handlingar. Kanske för att jag inte kan känna igen mig i huvudpersonen. Kanske är det för att jag mer förväntade mig romance (min favorit)?

Erotik får man helt klart. Gillar greppet att det är en författare som då även skriver erotiskt. Det kommer även lite oväntat ibland vilket jag gillar.

En bit in i boken kryper man lite mer under skinnet på de två andra personerna (särskilt den som kommer utifrån) och då fastnar jag lite mer. Märker att historien lever kvar i mitt huvud – särskilt vissa delar som jag funderar lite över. Definitivt med tanke på all ”information” kring övergrepp i dessa tider.

Tänker oxå på att såna här böcker är viktiga då de lyfter fram det kvinnliga perspektivet. Lust, snippor etc som är lite tabu oftast och kanske är det därför jag har svårt att fastna, det känns ovant? Kanske behövs mer sånt här i våra liv? För att våga!

Ser faktiskt fram emot nästa bok. Känns kul att få följa samma personer och jag ska försöka att inte läsa så mycket om dem (har redan läst en sak som stör mig att jag vet eftersom jag gillar att inte ha koll alls).Kommentera