English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Simglasögon

| 2015-12-22, 23:42

Idag var dagens uppdrag att spendera några timmar på Tyresöbadet.

Vi tog oss inte dit så tidigt som jag kanske hade hoppats så det var rätt mycket folk men nu när barnen är större och hanterar sig själva rätt bra i vattnet gjorde det faktiskt inte något. Vi badade lite i mellanbassängen och gick sen över till stora. Simon gillade inte att han inte bottnade så hyfsat snart gick vi och åt lunch istället. Sen ville Simon åka hem (och spela) men vi gick till mellanpoolen igen.

Frågade om han ville testa simglasögon (de har testat massor med gånger men typ hatat att ha dem på så de har knappt testat dem i vatten). Idag kan man säga att det lossnade. När det funkade för Simon ville såklart Joel oxå ha ett par (tack hamstern i mig för att jag hade med ett gäng). Helt plötsligt var de som fiskar i vattnet och det var minsann inte läskigt att doppa huvudet.

Simon insåg oxå att det faktiskt inte är så lätt att komma ner till botten, när man vill komma ner.

Sen bestämde de att inte berätta för John utan visa när han följde med nästa gång. Det gick inte. Simon var så till sig att han snart satt med simglasögon vid middagsbordet. Vi får se om det blir bad imorgon när John slutat eller om vi kan locka med julfix och bada någon dag senare.



2 kommentarer to “Simglasögon”

  1. Sandra says:

    Hahahaha…simglasögon vid middagsbordet…hahahaha…kn tänka mig att de avslöjade att något hänt…Härligt!

Kommentera