Translate! | Prenumerera! | Kontrollpanel | Logga in 
 

Julfest med jobbet

| 2015-12-19 kl 22:23 (2015-12-19, 22:23 GMT +2) |

Igår var det dags för min tredje julfest med Riada. I år var vi i Cedergrenska tornet som hade ett väldigt bra julbord. Jag tänkte för första gången till ordentligt när jag valde mat och tog endast sånt jag gillar massor och blev faktiskt lagom mätt! Drack med måtta oxå.

Vid 11-tiden tog vi taxi in till stan och café opera där bord var bokat. Eftersom Tommy gillar champagne bjöds det på det (med mera). Det var en studie i en annan värld och kanske en värld som jag är väldigt glad att jag inte tillhör. Det var en fantastiskt lyckad kväll och otroligt roligt att träffa alla kollegor och hinna prata lite mer än i vanliga fall.

Ofta när jag handlar kläder ser jag sånt jag undrar om någon över huvudtaget köper och vilka de i såna fall är. Nu vet jag.

Strax före 3 tog tanten taxi hem och stöp i säng.

Camera Uploads172



Kommentera