Slumpad post: Ingen e-faktura
Translate! | Prenumerera! | Kontrollpanel | Logga in 
 

Träna mammanerver

| 2015-12-15 kl 21:53 (2015-12-15, 21:53 GMT +2) |

Igår hade Simon fotboll och Joels teater var slut för terminen. Jag frågade Joel om han ville följa med till fotbollen eller gå hem. Han ville gå hem.

Hade handlat på Mathem och chansat på leveransen 16-22 – kommer oftast efter 18. Dock fick jag sms om att de beräknades komma 16, precis då fotbollen börjar.

Så jag frågade Joel om han kunde tänka sig att ta emot, och packa in. Om han fick kunde han skriva på med sin signatur, annars kunde de ringa mig.

Såååååå, jag satt där på fotbollen med telefonen bredvid mig. Ingen ringde. Simon jagade boll. Ingen ringde. Inga försenings-sms från Mathem. Loggade in på mathem.se och kollade. Status på beställningen var levererad (tidpunkt 16:13). Inga missade samtal.

Kom hem strax efter 5 och då var John oxå hemma. Joel berättade att han hade fått skriva på själv och att han sen packat in allt. Och där kom sista träningen för mig – att inte kolla hur han ställt in allt.

Rätt trött efter all nervträning sen 😉Kommentera