Slumpad post: Spontanmiddag vid Flaten
Translate! | Prenumerera! | Kontrollpanel | Logga in 
 

Lövestam, Sara: Önska kostar inget

| 2015-12-14 kl 21:38 (2015-12-14, 21:38 GMT +2) |

onska-kostar-ingentingAndra boken om sympatiska Kouplan. I den här boken kommer man verkligen nära Kouplan.

Älskar verkligen Saras sätt att skriva och hur man på riktigt känner för och med Kouplan. Vilka insikter!

Det är en studie i hur människor fungerar, interagerar och tänker.

Jag hade lite svårt att komma in i den, mest för att jag har haft en lässvacka. Kanske oxå för att det är en tung bok på ett sätt. Grymt passande i höst med tanke på alla flyktingar. Den går lixom inte att lämna utan den finns med en. Jag ser Kouplan lite då och då i stan. Det där med att man aldrig vet vad andra har för utmaningar, det stämmer verkligen här. På flera plan.

Själva storyn är rätt underhållande och man flyter med samtidigt som man kommer närmare personerna i boken. Jag ser verkligen fram emot att följa Kouplan vidare genom livet! Alla dessa små insikter som texten kryddas med. Underbart!

Den finns såklart även som inbunden.Kommentera