Slumpad post: Badrum dag 1
Translate! | Prenumerera! | Kontrollpanel | Logga in 
 

Veckans bokbloggsfråga (49)

| 2015-12-01 kl 21:13 (2015-12-01, 21:13 GMT +2) | 0

En ny vecka och således en ny veckans bokbloggfråga:

På vilket sätt uppmärksammar du julen i din blogg? Julpyntar du bloggen? Bloggar du om julböcker och julklappstips? Eller kanske fixar du en egen bloggadventskalender? Och som bonusfråga: Vilka är dina allra bästa julböcker? 

Många frågor i en.

 1. Uppmärksammar den inte så specifikt mer än att fler och fler poster handlar om julen eftersom den handlar om vardagen.
 2. Nä, vi uppdaterar väldigt sällan utseendet på bloggen. Kanske borde vi?
 3. Bloggar inte om julklappstips men om en del julböcker eftersom jag läser de vi har för barnen och jag tydligen inte har bloggat om dem tidigare.
 4. En bloggadventskalender har jag ju nästan, trainalongen! (förvisso på en annan sajt och inte en blogg men jag gjorde reklam för den iaf).
 5. Gillar nog pysselböcker om julen bäst. Har extremt svårt att låta bli att köpa men sen har jag inte alltid tid att titta i dem, men när jag väl gör det älskar jag att sitta och drömma mig bort i pyssellandet.


3 kommentarer to “Veckans bokbloggsfråga (49)”

 1. Boklysten skriver:

  Ungefär som jag med målarböcker!

 2. Maddes bokblogg skriver:

  Jag köper alldeles för få pysselböcker!

Kommentera