Slumpad post: En napp
Translate! | Prenumerera! | Kontrollpanel | Logga in 
 

För få

| 2015-11-13 kl 21:44 (2015-11-13, 21:44 GMT +2) |

Beställer på mathem måndagar och torsdag så att det levereras tisdag och fredag. Idag var John kompensationsledig för helgjobb förra helgen och maten levererades vid 4-tiden tror jag. Fick undrande chat om jag bara beställt typ 5 varor. Det hade jag inte.

Loggade in på mathem och öppnade chatten. Fick kontakt med en på supporten efter 10 sekunder typ. Hen fick ordernummer och lista på vad vi fått.

Fem minuter senare hade jag fått ett mejl med info om att hen ringt upp chauffören som hittade en omärkt låda i bilen och som lovade att komma ut med den senare. Vid sju-tiden kom han med grejerna. Sjukt bra service! Fel gör alla, det handlar om hur man hanterar dem 🙂Kommentera