Slumpad post: Åka bakom
Translate! | Prenumerera! | Kontrollpanel | Logga in 
 

Hela kroppen

| 2015-11-07 kl 09:04 (2015-11-07, 9:04 GMT +2) | 0

I torsdags tränade jag cross för första gången på länge. Igår när jag vaknade var kroppen fortfarande trött, matt och slutkörd. Jobbade och avslutade med disco. Kände under dagen hur den kom krypande. Träningsvärken.

Inatt har jag vaknat lite då och då när jag skulle röra på mig och känt lite. Nu när jag gått upp och testat kroppen lite så vet jag. Jag har träningsvärk i exakt HELA kroppen. Händerna, armarna (lite här och var), nacken, axlarna, ryggen, benen, rumpan och ja säkert ännu fler ställen.

Att jag sen åkt på en förkylning med halsont gör det inte bättre, MEN jag gillar det. Inser att kroppen är ju gjord för att röra på sig, den gillar det! Dags att fundera på hur jag ska göra framöver.Kommentera