Slumpad post: Tyghög
Translate! | Prenumerera! | Kontrollpanel | Logga in 
 

Ställa frågor

| 2015-11-04 kl 22:52 (2015-11-04, 22:52 GMT +1) | 0

Det är inte så lätt att vara liten. Minns själv hur svårt det var att berätta jobbiga saker för vuxna. Så jag berättade inte, oftast. Har märkt att Simon har lite samma sätt så ikväll pratade vi lite om det där. Kom in på det när han tittade på sitt slitna nagellack och sa att det var så lite på en nagel för där träffade hopprepet. Så berättade han hur han råkat stoppa in handen och fått repet på nageln. Att det gjort ont men att han inte ville berätta för någon vuxen.

Så jag frågade om jag kanske skulle ställa frågor istället. Då har alltid jag tyckt att det varit lättare att berätta. När någon nästan gissar. Så jag gissade lite och fick höra lite olika saker som fina Simon går och funderar på. Bra sätt och glad att jag fick lite mystid med honom så att vi kom fram till detta.En kommentar to “Ställa frågor”

  1. Sandra skriver:

    Så bra, ja det är inte lätt att vara liten alltid

Kommentera