Translate! | Prenumerera! | Kontrollpanel | Logga in 
 

En tur till IKEA

| 2015-10-18 kl 21:34 (2015-10-18, 21:34 GMT +2) | 0

Eftersom jag spenderade gårdagen med Joel frågade jag om Simon ville med till IKEA och då jag lovade att han fick välja ett gosedjur så sa han ja. Vi hann ut på 73:an och insåg att det började bygga kö, satte på radion och vips kom ett meddelande om att det just inträffat en olycka 1 km längre fram… Vi kunde dock svänga av och välja en annan väg.

Väl på IKEA var vi ju inte direkt ensamma (typ kaos på parkeringen). Nåja vi tog kölapp i köksavdelningen och knallade runt lite. Blev till slut vår tur och jag beställde, det allra mesta fanns att plocka själv på nedre lagret. Vi åkte sen direkt upp till plan 2 där barnavdelningen finns. Simon valde två grisar och en hund (han, Havanna och Joel brukar leka bonden och grisen, så en gris var till Havanna). Passade på att fika för att orka resten av besöket. Vi knallade sen runt och köpte några saker till. Simon åkte i vagnen och vi hade 18 saker att checka ut så det gick snabbt med betalningen.

Sen fick vi ta oss ner för att ta alla saker till skåpen. Pust! Men Simon var en hjälte och körde vagnen och hittade alla gångar och hyllor så jag behövde bara säga var och sen hänga på och lägga på vagnen.

IKEA-besökKommentera