Slumpad post: Pepparkakor
Translate! | Prenumerera! | Kontrollpanel | Logga in 
 

Scouthajk

| 2015-10-17 kl 21:21 (2015-10-17, 21:21 GMT +1) | 0

Joel började ju på scouterna och jag var med första gången. Andra gången hade jag något för mig så John hängde med. Joel tyckte att jag inte behövde vara med så John fortsatte ta honom och så hängde Jonathan med oxå så Sanna hämtade någon gång. Så var det dags för hajk. Paddling och vandring. Jag fick till slut ok från Joel att hänga med. Idag var det dags.

Lite halvpanik med packning och kläder i morse eftersom det var minusgrader, men vi kom iväg och vi kom fram. Två grupper är det; gnagare och skalbaggar (Joels). Skalbaggarna fick paddla till lunchsstället och gnagarna vandra, sen tvärtom tillbaka. Jag paddlade med Joel och Jonathan i en gul glasfiberkanot som läckte lite smått så den som satt i mitten fick ta en svamp och hälla ur lite så vi inte fick dyngsur packning.

Det var magiskt! Alltså dimman, solen och så var det helt vindstilla!

Sjukt bra dag helt enkelt. Vi åt pannkakor till lunch och sen vandrade vi tillbaka, via varggrottorna. Det var rätt trötta barn och vuxna men väldigt nöjda!

(Att det sen var någon mamma som ställt sina andra skor i containern där kanoterna förvaras som sen var tvungen att vänta en halvtimme för att gnagarna skulle komma tillbaka eftersom de hade nyckeln dit, det behöver vi inte lägga fokus på. Blev förlåten då hon bjöd på glass iaf)

Collages1Kommentera