Slumpad post: Hålla koll från mobilen
Translate! | Prenumerera! | Kontrollpanel | Logga in 
 

Spelveckor och sånt

| 2015-10-03 kl 22:06 (2015-10-03, 22:06 GMT +1) | 0

Vi har ju under åren testat lite av varje. Förra hösten började vi köra med varannan spel- och varannan spelfri vecka. Funkade fint.

I somras pausade vi och körde att barnen hade spelbiljetter (3 per vecka). Det var sämre för då blev det mer tänkande på spel när man skulle bestämma om man skulle eller inte.

För någon vecka sen kom vi överens om (på barnens initiativ har jag för mig) att bytet ska ske på helgen så att man varje helg får spela en dag. Så veckorna är nu från söndag till lördag när det gäller spelande.

Imorgon börjar spelfri vecka och för första gången så har det faktiskt inte bara spelats. Det har varit king, hopprep, lite lego, lite annat.

När vi pratade om det höll Simon med om att det faktiskt kändes bättre i nacken… Huga!

Själv har jag brutit mig helt loss från Hay Day. Suget är helt borta. Gillar att testa lite nya saker för att lära mig om hur jag funkar, och vill verkligen ge barnen olika verktyg. Gissar att deras liv kommer bli en utmaning vad gäller det digitala.Kommentera