Slumpad post: Enterprise Day 2015
Translate! | Prenumerera! | Kontrollpanel | Logga in 
 

Slocknade

| 2015-09-23 kl 19:36 (2015-09-23, 19:36 GMT +1) | 0

Idag var vi rätt trötta jag och barnen. När vi landat hemma slog vi på tv:n och satt där. En timme typ. Så började jag med maten och barnen fortsatte glo. Tittade in till dem och såg att Simon såg väääääldigt trött ut.

En stund senare kom han ut och klagade på ont i huvudet. Blev tvärsur när jag sa att det nog var för att han tittat på skärm så länge. En stund senare höll han dock med. La sig och vilade. När vi åt så åt han några bett av en fiskpinne och la sig ner igen.

En stund senare när John kom hem så sov han. Han sover fortfarande så vi får se om han sover till morgonen, och om det blir vabb (John förbereder sig mentalt för det iaf).Kommentera