Slumpad post: Paketinslagning
Translate! | Prenumerera! | Kontrollpanel | Logga in 
 

Lite längre bort

| 2015-09-22 kl 19:02 (2015-09-22, 19:02 GMT +1) | 0

2015-09-22 06.48.51Robin flyttade från Skarpnäck för att vara på heltid i sin lokal på Stora Essingen. Suckade lite. Tänkte att jag klarar mig. Insåg förra veckan att jag inte gör det. Kollade tider och det fanns en idag, klockan 7:00.

Drog hemifrån vid 6. T-bana till Gullmarsplan och sen tvärbanan. Rätt smidigt och rätt fina vyer här och där med en soluppgång.

Väl framme var det bara att krypa till korset och erkänna att jag gjort övningarna i början och att det sen rann ut i sanden. Fick böja mig och känna efter och visa. Sen tryckte han lite här och där, stack några nålar, knakade lite och vips kändes det galet mycket bättre. En hel kropp igen. Underbart!

Fick dessutom några övningar som kändes riktigt bra och som jag tror att jag kommer göra. Bad om övningar jag faktiskt kan göra på jobbet och fick två såna.Kommentera