Slumpad post: Raffes och våra utmaningar
Translate! | Prenumerera! | Kontrollpanel | Logga in 
 

Skolfoton

| 2015-09-21 kl 21:03 (2015-09-21, 21:03 GMT +2) |

Camera Uploads149Idag och imorgon tas det skolfoton. Idag var det syskonfotografering så jag hämtade lite tidigare före teatern och vips var det klart. Redan nu på kvällen kunde jag se bilderna när jag loggade in. Smidigt!

Hoppas att jag imorgon kväll kan logga in och se de färdiga bilderna på klasser och barnens personliga porträtt 🙂

Ser fram emot en bättre chans att lära mig alla namn. Just nu är det bara en soppa. Minns de flesta i Joels klass, men de har bytt lite fritidspersonal och någon lärare i arbetslaget. I Simons klass är det värre, för att inte tala om deras parallell-klasser. De själva hälsar på alla känns det som 🙂Kommentera