Slumpad post: Dagar kvar
Translate! | Prenumerera! | Kontrollpanel | Logga in 
 

Joelmössa

| 2015-09-20 kl 18:51 (2015-09-20, 18:51 GMT +2) | 0

IMG_4436Förra helgen gick vi igenom mössor och vantar inför kommande höstväder. De dissade rätt många av befintliga mössor och ville ha nya istället. Joel valde två enfärgade tyger då jag utlovat att han kunde få sitt namn på dem.

Så i morse tog jag mig i kragen, skar ut och sydde. Sen senare på dagen försökte jag få till hans namn via min Silhouette. Den ville dock inte skära. Suck. Så nu efter middagen tog jag tag i det igen, ändrade lite inställningar (oklart vad…) och vips gick det. När jag strök på så blev det lite muppigt i slutet av namnet så vi får se hur länge det sitter. Nu vill Simon oxå ha en.

Mottagare: Joel
Mönster: Mitt egna
Material:  Tyget har jag ingen aning om var det kommer ifrån och stryka-på-glittret kommer från något ställe i England där jag köpte massor när jag köpte maskinen. 2 kommentarer to “Joelmössa”

  1. Sandra skriver:

    Åh vad fräck!!!!!! joel måste va helnöjd

Kommentera