Slumpad post: Bad i badkar
Translate! | Prenumerera! | Kontrollpanel | Logga in 
 

Planera

| 2015-09-19 kl 20:14 (2015-09-19, 20:14 GMT +2) | 0

Idag skulle barnen helt plötsligt planera lite. Havanna var här och någon av dem var inte så sugen på att spela minecraft (tror Simon). Istället placerade sig alla i Joels rum.

De ska inte bo modernt för det är dyrt. De vill ha får för då kan de göra gossiga kläder. De behöver mycket mark för att kunna odla kaffe (för det tycker alla vuxna om). De har facklor inne i huset. De ska bygga ett trätorn. Eller de bygger maskiner av trä så de bara behöver dra i en spak så bygger den åt dem. De ska ha växthus, även ett ute i vattnet med en bro dit. Massor med odlingar och växter.

Sen byggde Joel i minecraft när de andra tittade på.

En stund senare lyssnade John och då hade någon kommit på att när mormor dog så ärvde vi en hög saker och så insåg de att när vi dör så kommer de få våra saker, och genast fortsatte planeringen med befintliga möbler i hemmet.

Underbart med fantasin!Kommentera