Slumpad post: En soffa mindre
Translate! | Prenumerera! | Kontrollpanel | Logga in 
 

Badrum dag 3

| 2015-09-03 kl 22:11 (2015-09-03, 22:11 GMT +2) | 0

IMG_4367Idag hämtade John och barnen upp mig vid t-banan och så styrde vi kosan till Länna och Kakeldax (de hade stängt i söndags när vi var förbi). De har en finfin tjänst på nätet där man kan testa lite olika kakel och klinker i ett rum. Så vi tittade på de vi spanat in, funderade, diskuterade och bokade. Barnen spelade ipad (prisad vare ipadar!) och åt mintkolor (säkert 15 var).

Vi inledde dagen med att snacka om var spegeln ska vara (och hur stor), var lampan ska sitta, var handdukstorken ska sitta (finns bara ovanför badkaret kvar och det finns en del regler i badrum så Elton räknade och ritade). Sen minns jag inte om det var mer.

John pratade sen med elektrikern på telefon och kom överens om lite saker. Det märkes oxå att de gjort lite olika saker. Kul!

Ikväll har vi surfat runt på badkar, lampor, diskbänk, toalett och säkert något mer.Kommentera