Slumpad post: Badrumsinspiration
Translate! | Prenumerera! | Kontrollpanel | Logga in 
 

Firat 30-åring

| 2015-08-22 kl 22:08 (2015-08-22, 22:08 GMT +1) |

För 30 år sen byggdes området vi bor i. Idag firade vi det. Vi inledde dock lördagen som vanligt numera – med träning.

Sen var jag med i lag Arholma Nord på bouleturnering. Vi spelade tre matcher och vi behöver väl bara säga att det var jämna matcher. Under tiden blåstes en hoppborg upp som under höll barnen i drygt två timmar samtidigt som det fanns popcorn (Simon kom lycklig bort med en strut till mig och berättade att de var gratis). En tipspromenad underhöll oxå.

Sen var det vila i någon timme innan det var dags att ta sig till Kulturhuset där vi käkade medhavd middag (pizza) och fick underhållning av en trollkarl. Efter maten var det dans. Vi orkade en stund och gick sen hem.

Joel och Simon hittade flera nya vänner under dagen och var mycket nöjda. Vädret levererade högklassigt sommarväder och man kunde bara njuta!

Camera Uploads138Kommentera