Slumpad post: Uppdaterat schema
Translate! | Prenumerera! | Kontrollpanel | Logga in 
 

Skolstart och måltider

| 2015-08-19 kl 22:29 (2015-08-19, 22:29 GMT +1) |

Idag var det så dags. Simon började äntligen i förskoleklass och Joel i 2:an. Det var två pirriga barn på morgonen. Joel träffade snabbt lite kompisar precis som Simon. Simon höll sig dock nära mig och John.

Samling i klassrummen och sen var det ut på gräsmattan som gällde. I år var även 4-9 med och 9:orna lämnade över en välkomstros till alla i f-klass. Efter ballongsläppet så stannade John kvar på lite information och mingel (tror jag) med Simon, och jag stack till jobbet.

Lunch ensam i lugn och ro i strålande solsken! Efter jobbet mötte jag upp Nina och vi hittade en indisk/asiatisk restaurang vid Hötorget och käkade mycket gott och babblade massor om ditten och datten. Vi avslutade med att unna oss varsin bukett rosor på väg hem.

Camera Uploads136Kommentera