Translate! | Prenumerera! | Kontrollpanel | Logga in 
 

Testat moveoo

| 2015-08-08 kl 22:20 (2015-08-08, 22:20 GMT +1) |

En av sakerna som jag kände mig rätt ledsen över när jag insåg att jag hade så ont i ryggen igår var att jag idag skulle testa Moveoo. Jag bytte iaf om och åkte in med grannen Anna. Berättade för José som höll i det att jag nog mest skulle titta på, testa lite kanske.

Så drog vi igång. Knäböj med sandsäck på huvudet. Gick fint, sen lite andra grejer som oxå gick bra. Fick blodad tand så när vi gick ihop två och två körde jag på. Fick hoppa över några få övningar bara.

Det mest intressanta är att jag efter träningen (10:00 – 12:30) kände mig mycket bättre! Galet. Underbart! Har njutit resten av dagen av att endast känna av det ibland.

Moveoo var superkul! Snacka om träningsglädje. Vill absolut köra mer av den här typen av övningar!!!

Camera Uploads133Kommentera