Slumpad post: Inte längre scoutgrejer
Translate! | Prenumerera! | Kontrollpanel | Logga in 
 

En tur till stan

| 2015-08-04 kl 22:04 (2015-08-04, 22:04 GMT +1) |

Igår kom Jenny med familj till stan så idag vid 9 drog jag och barnen in till stan och mötte upp dem. Nytt för den här gången var att Joel nu måste betala (0vant!).

Vi träffades vid centralen, drog till Gamla stan med t-bana och vandrade förbi slotten och givetvis statyn Sankt Göran och draken (från böckerna om Jack). Sen tog vi djurgårdsfärjan, spårvagn och sen buss tills vi till slut landade vid Kaknästornet. Där hade vi bokat lunch (då ingår nämligen hisspriset och lunchen blir väldigt överkomlig). Vi spanade på utsikt och åt.

Efteråt lekte vi i en park bredvid (mest barnen och vi vuxna njöt lite av solen). Sen tog vi bussen två hållplatser till Tekniska museet. Där spenderade vi sen 2,5 timme eller så; fika, 4d-bio och massa experiment och saker att testa och titta på.

Sen åkte vi hem. Helt färdiga hela bunten. Otroligt roligt att kunna sticka iväg så med barnen nu och det går bra. Inget gnäll trots att vi gick mycket och det ibland var varmt och mycket folk.

Camera Uploads131Kommentera