Slumpad post: 64
Translate! | Prenumerera! | Kontrollpanel | Logga in 
 

En sväng till Möja

| 2015-08-03 kl 21:53 (2015-08-03, 21:53 GMT +1) |

Eftersom Simon hade en plan att åka till Möja fixade vi till ett besök där (eller vi och vi, det var Havannas föräldrar som bjöd in oss). Vilket äventyr!

Efter lunch igår drog vi till Sollenkroka där vi hoppade på en båt som tog oss till Berg på Möja där vi hämtades upp av Havanna och hennes pappa med en flakmoppe. Barnen älskade!

Sen lekte de typ resten av dagen på deras fantastiska ställe (skog, klippor, hav, kaniner, höns etc). Vi åt och pratade och umgicks. Vid 11 slocknade barnen och jag var rätt färdig så jag slösurfade lite och somnade sen. Skulle ju upp tidigt. Sov dock sådär, Joel oxå, så jag sköt upp det till att gå upp 7. Knallblå himmel och strålande solsken. Barnen sov till efter 8 och sen åt vi alla frukost och de lekte och lekte. Vid 11 var lunch och fika packat och nio stycken klämde vi ner oss i en båt och drog till en ö med härliga klippor där vi spenderade några timmar.

Väl tillbaka packade vi ihop oss och drog till Långvik för en glass innan jag och barnen hoppade på båten som den här gången tog 2 timmar (knappt 1 åt andra hållet). Jösses vad trötta vi var! Väl i Sollenkroka hade jag slumrat en stund och vi hade fikat en hel del, så bilturen hem gick fint.

Äventyr2 kommentarer to “En sväng till Möja”

  1. Vad härligt ni verkar att ha haft det. Fina bilder.

Kommentera